top of page

Atamızı Ziyarete Gidiyoruz

Değerli Haydarpaşalılar,


Lisemizin 90.yılında Mustafa Kemal Atatürk'ü ziyarete gidiyoruz.


Yapacağımız organizasyon 11-12 Ekim tarihlerinde 1 gece konaklamalı 2 gün sürecektir. Konaklamalı turumuzda, Anıtkabir ziyaretimiz dışında Beypazarı, Nallıhan, Mudurnu bölgelerinide geziyoruz.


Yine siz değerli üyelerimiz için 11 Ekim gününü kapsayacak şekilde günübirlik olarakta bu organizasyonumuz olacaktır.


Anıtkabir'de yapılacak olan Askeri Tören eşliğinde Anıt mezara koyacağımız çelenk törenimize katılmak isteyenler, günübirlik yada konaklamalı olarak rezervasyonlarını yaptırabilirler.


11-12 Ekim 1 gece konaklamalı fiyat: 5.400 TL

11 Ekim günübirlik fiyat: 1.850 TL


Rezervasyon ve bilgi için;

0536 261 64 27 - Selçuk Becit


Sağlıklı günler dileriz.





Değerli Haydarpaşalılar,


Mezunlar Derneği olarak düzenlemiş bulunduğumuz ve 11 Ekim-12 Ekim 2024 tarihleri arasında bir gece iki gün sürecek olan Anıtkabir & Beypazarı & Nallıhan Gezimize ailenizle birlikte sizleri bekliyoruz.


Öncelikle 11 Ekim Cuma günü saat 14.00 de Anıtkabir’de Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda olacağız ve Ulu Önderimizin emri ile kurulan Lisemizin 90.yılında resmi törenle mozoleye çelengimizi koyacağız.


Yatılı seyahat için kontenjanımız sınırlıdır ve bu nedenle 01 Ekim 2024 günü mesai saati bitimine kadar rezervasyonlarımızı yaptırmamız gerekmektedir.


Aşağıda gezi gündemi ve rezervasyon için acentanın irtibat telefon numaraları verilmiştir. Ayrıca Dernek asistanımız Nilay Hanım’dan da yardım ve bilgi alabilirsiniz.


Saygı ve sevgilerimle,


Av.Nejat DOĞAN

HPL Mezunlarları Derneği

Yönetim Kurulu Başkanı



Comments


bottom of page